Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet *PaysonFaktura* i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 20kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Ångerrätten gäller ej om varan fått en personlig prägel, till exempel genom brodyr eller profiltryck. Ångerrätten gäller inte heller för beställda produkter utanför vårt lagersortiment.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Om betalning med kort eller internetbank
På denna webbplats kan du även betala med kort eller internetbank, en tjänst som administreras av Payson. När du placerar en order i butiken kommer du vid betalning i kassan att omdirigeras till en säker (https) sida hos Payson och det kommer att stå Payson på ditt kontoutdrag.

Allmänt om Returer och öppet köp
Gäller under 10 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå varför du vill returnera en vara. ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan. Du har inte ångerrätt eller kan inte returnera en vara om produkten har fått en tydlig personlig prägel och gäller således inte vid beställning av transferdekaler, om varan har fått profiltryck applicerat, om förpackningen öppnats, eller om varan visar spår av användning. Retur och öppet köp gäller inte heller beställda varor utanför vårt lagersortiment.

Om du vill returnera, välja att utnyttja din ångerrätt, eller tillämpa öppet köp, är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Den får således ej vara begagnad eller skadad i något avseende. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös gäller inte öppet köp och du förlorar rätten att returnera varan. Vid retur eller öppet köp får själv betala fraktkostnaderna när du sänder tillbaka varan.