Jobbiga Kläder är det självklara valet för dig som söker arbetskläder lokalt i Strängnäs. Våra kunder består idag av såväl mikroföretag som stora företag med allt ifrån 1-100 anställda. Vårt centrala läge och höga servicenivå har gjort att vi ständigt knyter nya företagskunder till oss, ofta genom befintliga kunders rekommendationer. Vår styrka ligger i personlig service och snabba leveranser.

Jobbiga Kläder startades hösten 2009 i vad som närmast kan liknas vid en skokartong i storlek. I ett rum utan fönster satt Christer Strömvall med ett begränsat sortiment och en liten handdriven värmepress och tryckte profilkläder och loggor på arbetskläder. Senare skulle en expansion ske och företaget flyttade till Storgatan 14.

Utrymmet var större än tidigare men företaget växte snabbt ur lokalerna och flyttade så småningom till nuvarande lokaler på Storgatan 15. Idag  har vi drygt 700 registrerade kunder, som utgörs av föreningar, myndigheter idrottsklubbar och företag och en säljyta som överstiger 250 kvm.

Vi är prioriterad återförsäljare för Blåkläder, och säljer även stora mängder arbetskläder och skor från Helly-Hansen Workwear. Inom området profilkläder samarbetar vi med några av världens största klädmärken och får leveranser flera gånger i veckan från de största lagren i Europa.

Vi som jobbar i butiken

Christer Strömvall: Inköp, försäljning, produktion – 0768-159426

Robert Strömvall: Ekonomi, försäljning, produktion – 0763-210013