Syns du inte finns du inte. Det har blivit allt viktigare att synas för att kunna göra avtryck vilket blir ännu viktigare om du är ute och rör på dig om dagarna antingen som hantverkare eller representant för din rörelse. Att profilera sig är att bygga ett varumärke och det kan göras med allt från pennor och godis till profilkläder.

Vi ombesörjer tryck på de flesta produkter, trycker och broderar profilkläder och arbetskläder från egna maskiner, ofta så snabbt att du kan sitta ned med en kopp kaffe i vår fikahörna medan du väntar. Här presenterar vi de vanligaste storlekarna på transferdekaler och vad de kostar att ta fram dem.

Bröst / Byxficka

Ben / Vaden

Ryggen

26-50 cm²

101-200 cm²

201-300 cm²

Från 10:70/st

Från 15:74/st

Från 18:72/st

Priserna gäller från färdigt original i högupplöst PDF eller vektoriserad EPS. Minsta antal vid beställning är 50st. Du beräknar styckpriset genom att multiplicera bredden gånger höjden på din logga och får då ett resultat i cm². Exemplen ovan gäller 1-färgade vita dekaler. Om du har fler färger i din logga tillkommer en schablonkostnad om 200:-/färg samt ett färgtillägg som varierar beroende på antalet färger. Allt om detta kan du läsa om på länken ’Komplett prislista’ här nedan. Samtliga genvägar öppnas i egna fönster så att du enkelt skall kunna ta reda på det du behöver veta.

Genvägar:  Komplett prislista | Färgkarta | Om filformat | Ställ en fråga | Tel: 0768-159426

Påvärmningskostnad av transferdekaler tillkommer med 9:-/dekal om du handlar kläderna hos oss, annars med 35:-/dekal för inlämnade plagg. Observera att samtliga plagg vi säljer är anpassade för profilering. När det gäller inlämnade plagg kan vi inte veta hur plagget reagerar på hög värme från transferpressen, så vi tar därför inget ansvar för egna plagg du lämnar in för tryck. Var noga med att fråga på inköpsstället om plaggen klarar värmetransfer.